Bliv Forhandler

Ansøgning

Alle virksomhedsindehavere med gyldigt CVR nummer  kan ansøge om en tilladelse til forhandling af håndkøbsmedicin. Har du som forhandler flere forskellige salgssteder, skal der indsendes ansøgning for samtlige adresser. Ansøgning om tilladelse til forhandling af håndkøbslægemidler uden for apotek kan skal ske digitalt via NEM ID. Digital ansøgning. Den digitale ansøgning kræver, at du som indehaver af butikken bliver oprettet som bruger på lægemiddelstyrelsens hjemmeside DKMAnet. Tryk på følgende link, www.lmst.dk for at komme videre til lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

Ansøgningsskema:

Ansøgningen om tilladelse til forhandling af håndkøbslægemidler samt v-mærkede lægemidler uden for apotek kan du finde her

I ansøgningen skriver du under på, at relevante moduler af e-læringen om håndtering af lægemidler er gennemført.

E-læring:

For at ansøge om tilladelse til salg af håndkøbsmedicin, skal du gennemgå E-læring på lægemiddelstyrelsens hjemmeside. Her lærer du hvilke krav der stilles, ved forhandling af håndkøbslægemidler samt salg og håndtering. Du kan finde e-læringen her!

Gebyr for oprettelse som forhandler

Lægemiddelsstyrelsen opkræver et ansøgningsgebyr for oprettelse som forhandler og herefter et årsgebyr for tilladelse til forhandling af håndkøbslægemidler - årsgebyret følger kalenderåret.

 

Links som kan hjælpe dig

Lægemiddelstyrelsens hjemmeside 

Vejledning om forhandling af håndkøbslægemidler uden for apotek

Ansøgning

E-læring

 

Har du spørgsmål til oprettelse som forhandler på lægemiddelstyrelsens hjemmeside er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, tlf. 70 26 00 90

Apobutik © 2019