Handelsbetingelser/Terms & Conditions

Handelsbetingelser for salg af ikke apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler

Oprettelse af nye kunder

Et kopi ad Lægemiddelstyrelse gyldige forhandlergodkendelse er et ufravigeligt krav og en forudsætning for alt samhandel af håndkøbsmedicin produkter. Herudover vil skal vi også lave en kreditvurdering. Der beregnes indtil 5 arbejdsdage, fra modtagelse af din ansøgning før 1. ordre kan gennemføres. En oprettelse som kunde i Apobutik er derfor ikke en bekræftelse på at du er godkendt som kunde i vores system.

Ordremodtagelse
Ordremodtagelse kan ske i form en online bestilling, email til  info@apobutik.dk   samt ved telefonisk bestilling på en af Apobutik’s – når du er logget ind som kunde via dit kunde login, så kan du se vores gældende priser.
Ved ordre afgivelse accepterer du samtidig at der ved alle forsendeles omkostninger i forbindelse med bestillinger  tillægges kr. 150,- excl. moms

Der modtages ikke bestillinger på varer i restordre.  Apobutik vil informere dig direkte inden afsendelse om der er evt. restordre pr.

Minimums ordrer på de enkelte produkter fremgår af Apobutik’s bestillingsliste.

Leveringsbetingelser
Leveringsbetingelser er ab lager, hvorfor butikken selv betaler fragtomkostningen. Forsendelse- og ekspeditionsgebyr udgør indtil 5 kg.  kr. 150 + moms.
Der er ingen returret på produkterne, Apobutik påtager sig intet ansvar for omkostninger hos modtager som følge af produktknaphed og leveringsbrist. Ved leveracen skal Apotbutik uopsætteligt have besked om evt. fejl mangler ved leverancen.

Priser
Priser er oplyst excl. Moms og prisændringer kan foretages uden varsel hver 14. dag. Der uploades hver 14. dag ny sortiments-, pris- og kvantumliste.

Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelse, løbende måned 20 dage. Ved for sen betaling vil der blive pålignet et rykkergebyr på kr. 150,-.

Reklamationer
Forkert bestillte varer tages IKKE retur - årsagen er,  at lægemiddelets opbevairngsforhold ikke kan dokumenteres så snart apobutik har leveret varen. Alle reklamationer skal ske til Apobutiks kundeservice senest 24 timer efter modtagelse af forsendelsen ved henvendelsen er det vigtigt at der afgives  oplysning om fakturanummer eller ordrenummer. Returnering af transport beskadigede eller fejlramte varer  kan kun ske efter forudgående aftale med Apobutik.

Informationer vedrørende produkterne
Apobutik har ikke tilladelse til at give detalje- information om de enkelte produkter. Der henvises til den pågældende producent eller Lægemiddelstyrelsen hjemmeside (www.laegemiddelstyrelsen.dk) Apobutik har ikke mulighed for at yde vejledning i sammensætning af sortiment eller vejlede i produktfaglige spørgsmål.


Med venlig hilsen

Apobutik ApS

 

Apobutik © 2019